15 november 2014

Gran Turismo Viziv Visie

Nog maar net plaagde Subaru ons met een vage foto van de Forester STI, komen ze reeds met een nieuwe plaagprent opdraven. Deze keer gaat het wel om een pure concept-studie in het kader van heet Vision GT project.
Vizion GT is op vraag van de ontwikkelaars van het bekende PlayStation spel - Gran Turismo. Het is de bedoeling dat de constructeur de ultieme twee-deurs sportwagen ontwikkeld, deze zal dan later ook in het spel beschikbaar gemaakt worden. Al een hele reeks grote merken zijn op deze vraag ingegaan: BMW, Mercedes-Benz, VW, Toyota, Nissan,... en nu blijkbaar ook Subaru.


Weinig details zijn geweten, maar er wordt gefluisterd dat de typische turbo-boxermotor in combinatie met een electromotor voor de nodige pk's zal zorgen. We zien een lange motorkap, laag dak en een immense achtervleugel in een totaalverpakking met strakke hoekige lijnen. Deze concept gaat door het leven met de absurd lange naam - Subaru Viziv GT Vision Gran Turismo.



Datum van de officiele onthulling is niet gekend, maar we houden het in de gaten, en zodra we meer weten melden we het hier op deze blog.

Geen opmerkingen: