12 maart 2014

Subaru Trackday 2014

Het evenement waar alle Subaru-rijders elk jaar naar uitkijken? Zonder twijfel de Subaru Trackday. Is het om zelf rondjes te rijden, te kijken naar de wagens, een praatje te slaan met mede liefhebbers of simpelweg om de sfeer op te snuiven, het is altijd de moeite.

De voorbije edities zijn niet altijd zonder slag of stoot verlopen. Zo zijn er al meerdere afgelastingen gebeurd door weersomstandigheden en zelfs een ingestorte tunnel onder het circuit van Spa-Francorchamps.

En daarmee komen we onmiddellijk aan de grootste nieuwigheid van deze editie. Niet langer is het beroemde F1 circuit van Francorchamps het decor, dit jaar gaat de trackday door op het intieme parcour Jules Tacheny in Mettet. Dit kleinere maar meer technisch georienteerde circuit heeft een hoge fun-gehalte.
Ook voor de toeschouwers is dit leuk want het hele circuit is zichtbaar vanop 1 plaats, zo kan je de gehele ronde een wagen volgen en heb je een beter overzicht op het gebeuren.

Inschrijven kan nog altijd via de Subaru trackday website, er zijn nog plaatsen vrij, voor 250 euro heb je de hele dag toegang tot het circuit.
Niet aarzelen zou ik zeggen!

Subaru Trackday 2014 gaat door op het circuit Jules Tacheny in Mettet op Paasmaandag 21 April.

Geen opmerkingen: