13 maart 2014

Subaru Experience Days

In andere landen is het meer gebruikelijk, een Subaru verdeler houdt eens (of meerdere keren) per jaar een speciale demo- of trainingsdag waar je de wagens kan testen waar ze echt voor gemaakt zijn.

Uniek in deze contreien organiseert VJB Motors nu ook zulk een dag. Van 11u tot 17u wordt je helemaal ondergedompeld in de wereld van Subaru's AWD. Tijdens deze 'experience day' worden de verschillende voordelen van de aandrijflijn belicht.

Eerst krijg je een stukje theorie voorschoteld die je ongetwijfeld nodig zal hebben om later in de dag in praktijk om te zetten. Daarna volgen de verschillende testscenario's. Een bochtig en hellend parcours afleggen met trailer, de impact van AWD op natte en slipperige weg testen, off-road gaan en gebruik maken van de nieuwe X-modus beschikbaar in de laatste Subaru modellen.

Deze dag gaat door in het Waalse Andenne en kost 45 euro. Mocht U na deze dag een Subaru kopen dan wordt dit bedrag terugbetaald. Inschrijven kan via deze link.

Een initiatief als deze kunnen we alleen maar toejuichen, we hopen erop dat deze dag een success wordt en dit een jaarlijkse gewoonte kan worden.

Geen opmerkingen: