02 november 2013

Moeder Waarom Levorg'en Wij?

De jaarlijkse Tokyo Motor Show komt er weer aan, en zoals gewoonlijk zetten alle Japanse autobouwers hun beste beentje voor en tonen ze hun toekomstvisie aan het bezoekende publiek en de wereldpers.
Subaru heeft nu enkele teasers vrijgegeven voor hun onthulling op de beurs. De creatie gaat onder de naam Levorg, welke een samenraapsel is van 'Legacy', 'Touring' en 'Revolution'. De verwijzing naar de Legacy laat vermoeden dat het hier om een conceptmodel gaat voor de nieuwe Legacy die die er volgend jaar normaal gezien aan komt.



Veel kan je er nog niet uit opmaken, de duistere fotos verhullen bitter weinig. Wel zien we de verwijzing naar het EyeSight systeem en vooral een nieuwe motor. Het grote nieuws is de ontwikkeling van een nieuw 1.6 turbo diesel boxer. Specificaties van deze motor zijn natuurlijk nog niet vrijgegeven.


De Tokyo Motor Show 2013 gaat door van 23 November tot 1 December, wij zullen er niet bij zijn, maar we volgen het Subaru nieuws op de voet en je zal alle onthullingen op Scoobie Snacks kunnen nalezen.

Geen opmerkingen: